Bulletinboards

Gefeliciteerd, u heeft eindelijk uw internetsite! In het begin loopt het natuurlijk storm, omdat men nu eenmaal nieuwsgierig is naar uw boodschap. Laat u het hierbij, dan bent u verzekerd van een afname van het aantal bezoekers dat uw website zal bezoeken. Mensen moeten/willen geprikkeld worden!

Er staan u veel middelen tot uw beschikking. Zo kunt u op uw site een gastboek plaatsen, waarin dan boodschappen door de bezoekers kunnen worden achtergelaten. Erg leuk, maar de berichten staan in volgorde van binnenkomst. Vaak ontgaat de nieuwe bezoek(st)er dan de context en haakt dan vervolgens af.

Met een bulletinboard kan de berichtenstroom gestructureerd worden opgezet, waarbij รบ bepaalt over welke onderwerpen gediscussieerd kan worden. Vaak ligt dit in de sfeer van uw bedrijf, waarbij op elke actie een reactie zal volgen. Hierdoor zal uw website keer op keer bezocht worden, omdat men wil weten of er al iemand gereageerd heeft.

Wij kunnen u helpen bij het opzetten van zo’n bulletinboard. Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u graag wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zij

POST YOUR COMMENTS